الاثنين، 4 يونيو، 2012

صينية الكباب

صنية الكباب
 بطاط وطماط وبصل شرائح
  
                                                نصف الخضار بالصينيه
                                         وهذا الكباب
                               نشوح الكباب في القلايه
                                    ونحط الكباب على الصينية ونقصه قسمين ونصفه في
                                 ونحط شرائح البصل  ونجهز الصوص
  وهو عباره عن فلفل  كل الألوان وصوص الصوياء وصلصة فرشلي اجنحة الدجاج وصلصة تايلنديه وثوم
ونخلطهم مع بعض ونصبهم فوق الصينيه
 واذا صبينا الصوص ندخلها الفرن لحد ما يستوي البطاط ويحمر الوجه ونقدمه
 وهذا شكله قدمته مع الخبز وطعمها كان تحفه  خصوصي الصوص كان فيه فلفل وعطاه طعمه حاره وحلوه

ليست هناك تعليقات: